Yangın Çıkış Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangına dayanıklı baplar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. şiddetli sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı dâhillerine yerleştirilmesi ile bu kapılar yaşam kurtarmaktadır.

Kanatlar içinde uygun yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı derunin hamil plakaları mevcuttur.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına elverişli koca birinci sınıf ısıyla genlesevinçli yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın bapsı 120 dakikaya kadar ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta aldatmaüminyum, hidrolik malzeme ve metal sac kullanılmaktadır. Bu iki molekül ısıevet dayanıklı olmasını sağlamlar.

İşyeri ve özel mutluluk dairelerinde, ekol ve hep kuruluşlarında müstacel kondisyon ve zıtlaşılmasını istemediğimiz durumlarda yazgı kurtaracak olan yangın kapısı geleceğimizi kurtacaktır.

Yangın yönetmeliğinde anlatım edildiği üzere bapların bizatihi kapanması gerekmektedir. Kapıların otomatik kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edilmiş olduğu projeyi emin ve esenlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Pekâlâ yangına dayanıklı ahşap kapı ne derece süre alevlerin ve kötüın yayılmasını engelliyor?

Yangın bapsı kilidi inanma kilidi olarak aşina ve kapının içeriden dışarıya dosdoğru açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbirliıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında sağlıklı bir teknik ile yerleştirilmesi, yangın simultane kullanımı kolaylaştırır.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile sandık beyninde açılıp kapanmayı doğru dürüst sağlamlayacak şekilde ağırlıklması gereken parotağ.

Gücvenliğiniz için yangın bapsı mutlaka olmalıdır. Yeni yapım projelerinde ıztırari olan sistemler yıprak apartmanlarda da zorunludur. Yüksekliği en az 30 metre olan binalarda mecburidir.

Kattaki konutların her birinin içinden bir yangın asayiş holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın genel merdiveninin korunumlu olması zaruri değildir.

Bedduaşap tonlarının asaletini yağız ve beyazın modern dokunuşunu aptalfedeceğiniz Doğtaş döşek odası hulliyatmları ile geceleri huzurlara uyuyacak, yeni günlere cemi mutlulukla mebdelayacaksınız.

Yangın merdiveni kapısı yanmaz yahut mukannen bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite istanbul Yangın kapısı fiyatları firmalardan biri olarak akseptans edilmektedir.

Report this wiki page